Cithakan:Country data Republik Weimar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Republik Weimar kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Germany (3-2 aspect ratio).svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Republik Weimar Jeneng artikel utama (Republik Weimar)
flag alias Flag of Germany (3-2 aspect ratio).svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Germany (3-2 aspect ratio).svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
civilMerchant flag of Germany (1919–1933).svgMerchant flag of Germany (1919–1933).svg
navalFlag of Weimar Republic (jack).svgFlag of Weimar Republic (jack).svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Republik Weimar}} Reichsmarine
  • {{flagicon|Republik Weimar|naval}}Bendera Republik Weimar

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
Weimar Republic (deleng) Weimar Republic Republik Weimar

Conto cara nganggo

  • {{flag|Republik Weimar}} Republik Weimar
  • {{flagicon|Republik Weimar}}Bendera Republik Weimar

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Republik Weimar|civil}} Republik Weimar
  • {{flagicon|Republik Weimar|civil}}Bendera Republik Weimar

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: