Cithakan:Country data Jerman Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Jerman Timur kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of East Germany.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Jerman Timur Jeneng artikel utama (Jerman Timur)
flag alias Flag of East Germany.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of East Germany.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1949Flag of Germany.svgFlag of Germany.svg
navalFlag of warships of VM (East Germany).svgFlag of warships of VM (East Germany).svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Jerman Timur}} Volksmarine
  • {{flagicon|Jerman Timur|naval}}Bendera Jerman Timur

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
GDR (deleng) GDR Jerman Timur
DDR (deleng) DDR Jerman Timur
German Democratic Republic (deleng) German Democratic Republic Jerman Timur
East German (deleng) East German Jerman Timur
East Germany (deleng) East Germany Jerman Timur

Conto cara nganggo

  • {{flag|Jerman Timur}} Jerman Timur
  • {{flagicon|Jerman Timur}}Bendera Jerman Timur

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Jerman Timur|1949}} Jerman Timur
  • {{flagicon|Jerman Timur|1949}}Bendera Jerman Timur

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|GDR}}Bendera Jerman Timur
  • {{flagcountry|GDR}} Jerman Timur
  • {{flag|GDR}} GDR

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: