Baleadi, Sukolilo, Pati

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Baleadi
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Pati
Kecamatan Sukolilo
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Baleadi kuwe salah siji desa nang Kecamatan Sukolilo, kabupaten Pati, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]