Wiyung, Surabaya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Wiyung
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kota Surabaya
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
12,46 Kilomèter pesagi -
71.740 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
- kelurahan

Wiyung kuwe salah siji kecamatan nang kota Surabaya, Jawa Timur, Indonesia.