Pabean Cantikan, Surabaya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Pabean Cantikan
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kota Surabaya
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
6,8 Kilomèter pesagi -
85.609 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
- kelurahan

Pabean Cantikan kuwe salah siji kecamatan nang kota Surabaya, Jawa Timur, Indonesia.