Gayungan, Surabaya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Gayungan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kota Surabaya
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
- kelurahan

Gayungan kuwe salah siji kecamatan nang kota Surabaya, Jawa Timur, Indonesia.