Gubeng, Surabaya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Gubeng
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kota Surabaya
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
7,99 Kilomèter pesagi -
142.527 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
- kelurahan

Gubeng kuwe salah siji kecamatan nang kota Surabaya, Jawa Timur, Indonesia.