Ungaran, Semarang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ungaran
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Semarang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan - desa
- kelurahan

Ungaran kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Semarang, Jawa Tengah, Indonesia.