Suruh, Semarang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Suruh
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Semarang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 17 desa
- kelurahan

Suruh kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Semarang, Jawa Tengah, Indonesia.