Tuntang, Semarang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tuntang
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Semarang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 16 desa
- kelurahan

Tuntang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Semarang, Jawa Tengah, Indonesia.