Ungaran Barat, Semarang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ungaran Barat
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Semarang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 6 desa
5 kelurahan

Ungaran Barat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Semarang, Jawa Tengah, Indonesia.