Tasikmadu, Pituruh, Purworejo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Tasikmadu
Map
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Purworejo
Kecamatan Pituruh
Kodepos
-
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Tasikmadu kuwe salah siji desa nang Kecamatan Pituruh, kabupaten Purworejo, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]