Banyuurip, Purworejo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banyuurip
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Purworejo
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 24 desa
3 kelurahan

Banyuurip kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Purworejo, Jawa Tengah, Indonesia.