Pituruh, Purworejo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Pituruh
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Purworejo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 49 desa
- kelurahan

Pituruh kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Purworejo, Jawa Tengah, Indonesia.