Grabag, Purworejo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Grabag
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Purworejo
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 32 desa
- kelurahan

Grabag kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Purworejo, Jawa Tengah, Indonesia.