Mutiara Timur, Pidie

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mutiara Timur
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Pidie
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 47 desa
1 kelurahan

Mutiara Timur kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pidie, Aceh, Indonesia.

Cithakan:Mutiara Timur, Pidie