Kota Sigli, Pidie

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kota Sigli
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Pidie
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan - desa
15 kelurahan

Kota Sigli kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pidie, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Kota Sigli, Pidie