Batee, Pidie

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Batee
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Pidie
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 27 desa
- kelurahan

Batee kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pidie, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Batee, Pidie