Kembang Tanjong, Pidie

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kembang Tanjong
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Pidie
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 45 desa
- kelurahan

Kembang Tanjong kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pidie, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Kembang Tanjong, Pidie