Grong Grong, Pidie

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Grong Grong
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Pidie
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 15 desa
- kelurahan

Grong Grong kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pidie, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Grong Grong, Pidie