Kesesi, Pekalongan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kesesi
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Pekalongan
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 23 desa
- kelurahan

Kesesi kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pekalongan, Jawa Tengah, Indonesia.