Kedungwuni, Pekalongan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kedungwuni
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Pekalongan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 16 desa
4 kelurahan

Kedungwuni kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pekalongan, Jawa Tengah, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Pekalongan