Kandangserang, Pekalongan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kandangserang
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Pekalongan
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Kandangserang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pekalongan, Jawa Tengah, Indonesia.