Kajen, Pekalongan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kajen
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Pekalongan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 24 desa
1 kelurahan

Kajen kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pekalongan, Jawa Tengah, Indonesia.