Dukuhseti, Pati

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Kecamatan Dukuhseti, Pati)
Jump to navigation Jump to search
Dukuhseti
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Pati
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Dukuhseti kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pati, Jawa Tengah, Indonesia.

Desa-desa[sunting | besut sumber]

  1. Alasdowo
  2. Bakalan
  3. Banyutowo
  4. Dukuhseti
  5. Dumpil
  6. Grogolan
  7. Kembang
  8. Kenanti
  9. Ngagel
  10. Puncel
  11. Tegalombo
  12. Wedusan