Kasembon, Malang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Kasembon
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Malang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
55,67 kilomèter pesagi -
31.279 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
6 kelurahan

Kasembon kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Malang, Jawa Timur, Indonesia.