Donomulyo, Malang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Donomulyo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Malang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
192,6 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
10 kelurahan

Donomulyo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Malang, Jawa Timur, Indonesia.