Bantur, Malang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Bantur
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Malang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
159,15 Kilomèter pesagi -
68.891 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
10 kelurahan

Bantur kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Malang, Jawa Timur, Indonesia.