Gondanglegi, Malang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gondanglegi
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Malang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
79,74 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
14 kelurahan

Gondanglegi kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Malang, Jawa Timur, Indonesia.