Dau, Malang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Dau
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Malang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
10 kelurahan

Dau kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Malang, Jawa Timur, Indonesia.