Karanggedang, Bruno, Purworejo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karanggedang
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Purworejo
Kecamatan Bruno
Kodepos 54261
Wewengkon - km²
Pedunung 215 kk -+ 875jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Karanggedang kuwe salah siji desa nang Kecamatan Bruno, kabupaten Purworejo, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]