Daftar Gubernur Gorontalo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Daftar gubernur propinsi Gorontalo.

No. Foto Jeneng Sekang Nganti Keterangan
1. Tursandi Alwi (Pejabat Gubernur) 16 Februari 2001 12 September 2001 Dilantik nang Mendagri lan Otonomi Daerah Surjadi Soedirdja
2. Fadel-muhammad.jpg Fadel Muhammad 12 September 2001 17 Januari 2007 Pasangan Ir. Fadel Muhammad dan Ir. Gusnar Ismail MM
kuwe pasangan Gubernur-Wakil Gubernur periode 2001-2006
3. Fadel-muhammad.jpg Fadel Muhammad 17 Januari 2007 21 Oktober 2009 Pasangan Ir. Fadel Muhammad lan Ir. Gusnar Ismail MM
kuwe pasangan Gubernur-Wakil Gubernur periode 2007-2012. Kiye periode ke-2 pasangan kiye.
4. Dr.Ir.H.Gusnar Ismail, M.M. 26 Oktober 2009 Januari 2012 Diangkat dadi gubernur jalaran
Fadel Muhammad diangkat dadi Menteri Kelautan lan Perikanan RI.