Menyang kontèn

Daftar Gubernur Gorontalo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

Daftar gubernur propinsi Gorontalo.

No. Foto Jeneng Sekang Nganti Keterangan
Tursandi Alwi
(Pejabat Gubernur)
16 Februari 2001 12 September 2001 [1]
1 Fadel Muhammad 12 September 2001 17 Januari 2007 [2]
17 Januari 2007 21 Oktober 2009 [3]
2 Gusnar Ismail 26 Oktober 2009 16 Januari 2012 [4]

Referensi[sunting | besut sumber]

  1. Dilantik nang Mendagri lan Otonomi Daerah Surjadi Soedirdja
  2. Pasangan Ir. Fadel Muhammad dan Ir. Gusnar Ismail MM kuwe pasangan Gubernur-Wakil Gubernur periode 2001-2006
  3. Pasangan Ir. Fadel Muhammad lan Ir. Gusnar Ismail MM kuwe pasangan Gubernur-Wakil Gubernur periode 2007-2012. Kiye periode ke-2 pasangan kiye
  4. Diangkat dadi gubernur jalaran Fadel Muhammad diangkat dadi Menteri Kelautan lan Perikanan RI