Ciputat, Tangerang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ciputat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Banten
Kabupaten Tangerang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
18,39 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
7 kelurahan

Ciputat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tangerang, Banten, Indonesia.