Ciputat, Tangerang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ciputat
Negara  Indonesia
Propinsi Banten
Kabupaten Tangerang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
18,39 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
7 kelurahan

Ciputat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tangerang, Banten, Indonesia.