Jambe, Tangerang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jambe
Negara  Indonesia
Propinsi Banten
Kabupaten Tangerang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
26,02 Kilomèter pesagi -
45.488 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Jambe kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tangerang, Banten, Indonesia.