Jayanti, Tangerang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jayanti
Negara  Indonesia
Propinsi Banten
Kabupaten Tangerang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
23,89 Kilomèter pesagi -
74.051 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Jayanti kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tangerang, Banten, Indonesia.