Sukamulya, Tangerang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Sukamulya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Banten
Kabupaten Tangerang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Sukamulya kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tangerang, Banten, Indonesia.