Sepatan, Tangerang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sepatan
Negara  Indonesia
Propinsi Banten
Kabupaten Tangerang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
17,32 Kilomèter pesagi -
123.047 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
1 kelurahan

Sepatan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tangerang, Banten, Indonesia.