Bungku Tengah, Morowali

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bungku Tengah
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tengah
Kabupaten Morowali
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 23 desa
6 kelurahan

Bungku Tengah kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Morowali, Sulawesi Tengah, Indonesia.


Cithakan:Bungku Tengah, Morowali