Bungku Barat, Morowali

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bungku Barat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tengah
Kabupaten Morowali
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Bungku Barat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Morowali, Sulawesi Tengah, Indonesia.


Cithakan:Bungku Barat, Morowali