Kabupaten Morowali

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Morowali yakuwe salah siji kabupaten sing ana nang propinsi sulawesi tengah, Indonesia.