Bumi Raya, Morowali

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bumi Raya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tengah
Kabupaten Morowali
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Bumi Raya kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Morowali, Sulawesi Tengah, Indonesia.


Cithakan:Bumi Raya, Morowali