Tegalrejo, Magelang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Tegalrejo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Magelang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 21 desa
- kelurahan

Tegalrejo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Magelang, Jawa Tengah, Indonesia.