Bandongan, Magelang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bandongan
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Magelang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 14 desa
- kelurahan

Bandongan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Magelang, Jawa Tengah, Indonesia.