Salam, Magelang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Salam
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Magelang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Salam kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Magelang, Jawa Tengah, Indonesia.