Sumurbandung, Bandung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumur Bandung
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
3,4 Kilomèter pesagi -
35.900 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
4 kelurahan

Sumur Bandung kuwe salah siji kecamatan nang kota Bandung, Jawa Barat, Indonesia.