Batununggal, Bandung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Batununggal
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
5,03 Kilomèter pesagi -
122.000 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
8 kelurahan

Batununggal kuwe salah siji kecamatan nang kota Bandung, Jawa Barat, Indonesia.