Batununggal, Bandung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Batununggal
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
5,03 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
8 kelurahan

Batununggal kuwe salah siji kecamatan nang kota Bandung, Jawa Barat, Indonesia.