Astanaanyar, Bandung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Astana Anyar
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
2,89 Kilomèter pesagi -
69.500 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
6 kelurahan

Astana Anyar kuwe salah siji kecamatan nang kota Bandung, Jawa Barat, Indonesia.