Regol, Bandung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Regol
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
4,3 kilomèter pesagi -
82.700 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
7 kelurahan

Regol kuwe salah siji kecamatan nang kota Bandung, Jawa Barat, Indonesia.