Seniman Kabupaten Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Prakata[sunting | besut sumber]

Seniman uga budayawan sing asale sekang kabupaten Banyumas kuwe antarane:

Bidang Sastra[sunting | besut sumber]

Bidang Seni Lukis / Seni Rupa[sunting | besut sumber]

Bidang Seni Patung[sunting | besut sumber]

Bidang Seni Grafis[sunting | besut sumber]

Bidang Kaligrafi[sunting | besut sumber]

Bidang Teater[sunting | besut sumber]

Bidang Pewayangan[sunting | besut sumber]

Bidang Musik & Seni Swara[sunting | besut sumber]

Bidang Seni Lawak[sunting | besut sumber]

Bidang Seni Filem/Sinetron[sunting | besut sumber]

Bidang Seni Liyane[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Seni lan Budaya Banyumas