Seni Lukis

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | besut sumber]

Seni lukis kuwe salah siji bagian seni rupa.

Sejarah[sunting | besut sumber]

kubisme adalah seni lukis yang terbentukdarigambaran dasar kubus.

Aliran[sunting | besut sumber]

Pelukis Indonesia[sunting | besut sumber]

Deleng Uga[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.